2020. március 27., péntek

Online jóga 3.-"arc-felismerő"-meditációs zene

Online jóga 3.
Az eszközök otthon beszerezhető dolgok.Van egy heveder-egy tégla,egy matrac de minden mást megoldottunk mással,és tökéletesen jól működik így is a jóga!!!
Mivel Lányommal jógázom,ami huhhh el nem mondom milyen jó érzés💓🙏.Egyrészt mert a nagyon szeretett Jóga Oktatómtól tanul,másrészt mert olyan energiát képes adni nekem,ami sokszorozódik!!🙏A nagyszoba erre alkalmas,hisz nagy és ideális minden ami most szükséges az órához.

Olyan,de olyan jogisztikus állapot lépett fel óra végére,hogy mindketten benne maradtunk a relaxban.Fekve.Csendben.Megnyugodva.Megérkezve.A jóga egyik célja ez...🙏🙏🙏


Hálás vagyok,hogy Gojdár Ildikó ezt megteremti nekünk heti 2x!!!ImádOM minden percét a karantén -jógáknak-ha már így kell lennie....
Az egyik Kedves Ismerősöm küldte a fotót és a hozzászólást:
És tényleg...Akár rólam is szólhatna😉

(https://www.szuloklapja.hu/jatek-tippek/6455/47-benti-mozgasos-jatek-gyerekeknek:-a-legjobb-jatekok-otthonra-ha-a-gyerek-nem-bir-egy-helyben--találtam.Hátha valakinek jó lehet sok-sok,érdekes játéktipp.)https://www.youtube.com/watch?v=nKHBIAdBvZ4-és egy meditatív zene azoknak,akiknek ez most kell:)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése