2020. szeptember 14., hétfő

444 méter magasan

Drégely Vára,mögöttem a szakadék:)Az Adrenalin mindig tombol bennem ilyenkor  nem okoz gondot a magasság sem!

Felérve a Várba,szusszanásnyi mosoly,nagyon kemény hegymenet volt 2 km-en át!Víz nélkül,mert úgy indult,hogy"csak megnézzük a Várat",de 2 km oda az út és 2 km vissza.

Igen volt hogy a légzéssel kompenzáltam a kitartásomat.

Nem egyszerű a hegymenet és ugyanígy a lejtő lefelé.Kicsit felkészületlen túrázás volt a napi 4.helyszínünkön de csak az erdő szépsége,a mentális töltődés miatt tartott ki az ember.Csodálatos időnk volt!
A túrabot segítette a lépteket.A cipőre mondta egy túracipős gyakorlott túrázó,hogy "emlékezetes várlátogatás lesz ebben a cipőben,mert szinte kihívás"-hát igen,semmi recével a talpamon,de sikerült!
Volt választhatóság.Hát az emelkedőt a cipőm nem bírta volna....így maradt a hosszú táv.
Felérve átkapcsolt a  telefonom -és üdvözölt Szlovákiában:)))))😊
(A Vár 444 m-rel fekszik  a tengerszint felett.)


A Vár előtt 2 tó és egy vár már teljesítve volt:)

Csodákat láttunk,éreztünk és éltünk meg!A természet csodás!🙏



A Fal mellettem szakadékban végződik!

A gyökérzet csodálatos volt.

A Fa "arca"elvarázsolt.
Amire megtanított ez a majd 20000 lépés,hogy igenis van kitartásom és a levegővétel átsegíthet nehézségeken,átlélegzed azt a területet ahol erősségre vágysz!
Fizikálisan erősebbé tett ez a kimozdulás.A Várban a sziklamászás is izgalmas volt,szinte függőleges síkban vitt fel az út a sziklán,majd lefelé ugyanez.

Miközben írom a blog-beszámolót már küzdök a levegőért,a torkom...a jógát most úgy hasznosítom,hogy falnál pihenek,párnákkal,lazulva.lehet szusszanni is kell,a dinamikát felváltja a lelassulás..harmóniára törekedve.Só lámpa fénye és befele figyelés.Holnap teljes embert kíván a környezetem!

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése