2022. január 5., szerda

Gyerek(ovis)jóga:adni és kapni.

Tornatermi körülmények között ovi-jógázunk.Kicsik és Nagyok jógája volt ma,szerencsére sokan eljöttek és nem betegeskednek!
zizgő délutáni gyereksereget vettem birtokba,na őket kell egy idő után lecsendesíteni.A hullámzó óratípusnak köszönhetően ez nagyon sikerül is.Mert pár percig csendben nyugodtan fekszenek.ma éppen matracon,mert ezt kívánta meg az óratipus.


A dob és a távcső jól segítette a nyomozásunkat a szavannán ,a dzsungel állatait kerestük,majd jógáztuk is el.

A zsiráf volt az új póz.A bébi elefánt póza is tetszik nekik.Valaki Házi feladat pózaként om-ozni akar majd a Szüleivel.
És panaszkodnak,hogy Anya és Apa nem akarják csinálni a házi feladat pózt.Mondtam nekik,hogy akkor helyettük ők végezzék el!Semmi baj,a lényeg,a házi feladatot meg kell oldani!😉

A homokóra homokszemcséi is óratípushoz kapcsolódtak de maga az időegység jelzésére szolgáló eszköz tetszik a gyerekeknek.

Az eső imitáló csörgőnk mindig más gyereknél szólalt meg,ezt is szerették.

az óra végi meditációs körünkben a vízcsepp imitációra szolgáló kövek nyűgözték le őket és a hangja ahogy az üvegedénybe ért...

A futó játékok pedig kellettek ma és nagyon jól követte a relax,amit a Dzsungel Könyve Nyitány részlete színesített zenéjében.

Jó volt ma is eadni ezeknek a gyerekeknek és mi több ugyanennyit kaptam is Tőlük!!!💓

Imádtam Őket🙏

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése