2019. április 21., vasárnap

Nyuszis óra

A jógához hozzátartózó minden egyéb más ami tölt,ellazít.....részese lenni a természetnek,a napfénynek az érzeteknek.....

Az erdő még mozgásos lehetőséget is kínált!

.Vasárnap reggel jógastúdióban kezdtem a napot,húsvéti nyuszis napon jó közösséggel jógázni nagyon jó volt!
Nagyon tetszenek az órai újítások és mindig tanulhatok valamit.Az én szuper Oktatóm mindent elmagyaráz,lépésről-lépésre.És javít ha szükséges.A lehetőségeket felvázolja a nehézségi fokokkal,segédeszközzel és nélküle.....mindenkinek ilyen jógagyakorlást kívánok!!!

.
Egy kis relax...-és könnyebben mennek a hétköznapok!


Az óra a Nyuszi segítségével íródott.A nyuszik letakarva,kis felhajtható füllel lesznek láthatóak,12 póz....A bemelegítésbe belecsempészem a keresztbe tett lábfejet 😊Megpróbálunk óriástojásba összekapaszkodni-kézfejek és lábfej találkozik.A fogó játék:nyuszi fejdísz-t vesz fel a fogó,amelyik sánta rókát megfogja nyuszivá változik....a végén mindenki nyuszivá változik,sánta rókában nem olyan gyors a "menekülés"a nyúl elől.
.

A légzőgyakorlatra rózsaszín és kék tollaim lesznek és mindenkinek egy műanyag pohár.Már végeztünk így légzőgyakorlatot,nem lesz ismeretlen a gyerekeknek.

Az órát megkönnyítem a karra,csuklóra felvett gumigyűrűvel.Mert így a jobb és bal irányok egyértelművé válnak.
A picik órája ennek mintájára épül,mindent leegyszerűsítve.És az óra végi csokitojás az csak a ráadás lesz és biztosan nem reklamálnak majd,hogy miért nem szőlőcukor:)))



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése