2020. február 26., szerda

Farmos óra-Vendégekkel

Farmos óra.
A játékossága miatt nagyon szeretik ezt az órát a gyerekek.A Picik óráján a Vendégek megnéztek minket,nem voltak megszeppenve,aranyosak voltak,mint mindig💓🙏

A nagyobbak óráján már több pózt tudtunk eljógázni a farmos állatok közül.A Piciknek a hattyú póz még kihívás póz,amit a Nagyok már szeretnek és próbálkoznak is a pózzal,egyik,majd másik lábbal is.Imádják a virágnyílást,a varázslat mindig a szívükhöz közeli....ezért ezen az órán is volt varázslás,a relaxációt váltotta ki légzésfigyeléssel.
A játékunk futó játék volt.Nagyszülők kertészkedtek a farm körül és virágmagokat ültettek.A magok a napfény hatására nőni kezdtek és lassan kinyílt a virág.A szirom lengedezett a szélben,majd este lett és lassan becsukták szirmukat és magként voltak a földön ismét.A futás és a lassú növény növekedés adta a hullámzást az órán.A hangtálat is megszólaltattam.
Az állatok a zenedobozból bújtak elő és kerültek a farmra.A Nagyok már igényt tartottak arra,hogy ők vegyék ki az állatokat a zenedobozból.Így ott már feladatokkal bíztam meg egy-egy gyermeket.

A légzéstechnikát gyakoroltuk a tenyeres verzióban.Már nem szánkó,hanem bicikli megy fel a hegyre és jön le a hegyről,hisz tavaszodik.

A szőnyegeket rakott palacsintába tesszük mikor a futó játékok következnek,mert ne legyen csúszásveszély és a lábuk jól érintse a talajt.

A nagyoknál óra végi autós OM-al léptünk ki Jógaországból,ezt imádják.

Amit észrevettem,hogy óra végén is sorakoznak a képekhez(üdvözlés),hogy így búcsúzzunk el.Lábpuszi volt ma a kedvenc,de van pacsi,tánc és ölelés is!

Óra végén hagytam időt a farmos játékra,szeretik tapogatni,érinteni,egyáltalán KELL nekik,hogy kapcsolatban legyenek az órai eszközökkel!

A Picik a Vendégeket megkínálták "szívünk barátja"cukorral,szőlőcukorral.
Szívem megtelt szeretettel!🙏💓

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése