2021. november 3., szerda

Ovis jóga

Ovis jóga ismerkedős órája nagyon jól sikerült.Sokan karanténban vannak sajnos ,de így is sikerült kiszabadítani az állatokat a pókháló fogságából...Tüneményes gyerekek jógáztak velem,és teljes mértékben az óra menetét lehetett tartani,a relaxációnál mindenki feküdt és tényleg a szankalpánk szerint:"Jól érzem magam"zajlott az óra.
A homokóra nehezítésnél figyelték mikor jár le az időnk,és szóltak.Az elefánt vizet spriccelnél pedig a vízpermet a lábukra  aranyos nevetést eredményezett.
A Tükröm-tükröm mondd meg nékem melyik jógapózt tanultuk a héten-nél 2 póz volt a majom zsebében.A PÓK és a SÁRKÁNY.Ez lett Anya/Apa házi feladata otthonra,megtanítani a pózt otthon is.
A meditációt elősegítő körben pedig elmondta mindenki miért jó ma neki.....közben pedig szőttük a hálót fonallal és a végén összekapcsolódtunk a háló /fonal/által.
A szekrényre ragasztott üdvözlésnél már nem teszek fel több képet,figyelve a vírusos helyzetre,a lehető legkevesebbet érjünk egymáshoz...A tánc üdvözlést kérték a legtöbben.

Először találkoztunk de minden lényeges jóga foglalakozást segítő dolgot megtanultunk és a "büdös zokni"levétel is kuncogást eredményezett.
A forgásokat jó volt betervezni,nagyon élvezték és ezt a relaxációba visszacsatoltam mikor a papírsárkány lebegett a levegőben,majd forogni kezdett.

Ha ilyen aranyos és tüneményes jógás csoportom lesz mindig akkor nagyon-nagyon ügyes kis jógások válnak majd belőlük!
Az Om zengetése is sikeres volt bemutatás után.
Jövő alkalomkor bátorságunkat tesszük próbára..."Bátor vagyok "szankalpával.

Én pedig még este beiktatok egy rövid relaxációt magamnak zenére a hosszú nap után.


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése